DISTRIBUTEURS

Als producent van hoogwaardige wimperextensions zijn wij op zoek naar distributeurs die onze producten willen verkopen. Al onze wimperextensions zijn gemaakt van de beste materialen en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Door onze geavanceerde productiemethoden kunnen wij een breed scala aan extensionsoorten aanbieden, waaronder flat lashes, volume lashes en classic lashes.

We zijn op zoek naar betrouwbare distributeurs met kennis van de beauty-industrie en de capaciteit om onze producten te verkopen. Onze distributeurs kunnen rekenen op uitstekende ondersteuning en training, zodat zij onze producten optimaal kunnen verkopen en gebruiken.

Als distributeur van onze wimperextensions krijgt u toegang tot onze uitgebreide productcatalogus en marketingmateriaal. Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk prijsmodel en snelle verzending. We streven naar langdurige en vruchtbare samenwerkingen met onze distributeurs, zodat we samen kunnen groeien in de markt.

Als u geïnteresseerd bent om distributeur te worden van onze wimperextensions, neem dan contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht en willen u graag meer informatie geven over onze producten en distributeursprogramma.

Winkelwagen
0
  • No products in the cart.