Lashlift shields

Laten we het even over wimper shields hebben.
Wimper shields zijn één van de belangrijkst zij het niet HET belangrijkste voor een goed resultaat tijdens een lashlift.

Bij Lamazi hebben we onze eigen shields ontworpen in drie verschillende maten.
Niet als jouw klanten hebben dezelfde grootte ogen dus het is belangrijk om hier als eerste rekening mee te houden.

Hier op een rijtje nog enkele dingen waar je moet op letten bij het gebruik van deze shields.
1. Zorg ervoor dat de wimpers recht worden bevestigd tegen de shield.
2. De wimpers dienen op de eerste helft van de shield te liggen.
3. De wimpers moeten even gescheiden worden op het shield om een gelijkmatige verdeling van het product over alle wimpers te verzekeren.

Verder is het belangrijk om te letten op:

  1. Maat: Zorg ervoor dat je de juiste maat wimper schilden kiest die passen bij de grootte en vorm van je ogen. Wanneer de schilden te groot zijn, kunnen ze verschuiven en niet goed blijven zitten, terwijl te kleine schilden niet de gewenste bescherming bieden.

  2. Materiaal: Er zijn verschillende materialen beschikbaar, zoals siliconen, rubber en kunststof. Kies een materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt en dat niet irriteert op je huid.

  3. Vorm: Er zijn verschillende vormen van wimper schilden beschikbaar, zoals ronde, ovale en rechthoekige vormen. Kies een vorm die past bij de vorm van jouw ogen en die jouw wimpers de gewenste krul en lift geeft.

  4. Kleefkracht: De kleefkracht van de schilden moet sterk genoeg zijn om op hun plaats te blijven terwijl je make-up aanbrengt, maar niet zo sterk dat ze ongemakkelijk zijn om te verwijderen.

  5. Herbruikbaarheid: Sommige wimper schilden zijn herbruikbaar, terwijl andere alleen voor eenmalig gebruik zijn. Als je de schilden meerdere keren wilt gebruiken, kies dan een herbruikbare optie en zorg ervoor dat je ze na elk gebruik schoonmaakt.

 

Winkelwagen
0
  • No products in the cart.