Wat zijn de verschillende wimper stijlen?

De verschillende stijlen uitleggen aan jouw klanten die voor de eerste keer komen kan vaak voor verwarring zorgen. Het is soms gemakkelijker als je hen een illustratie of foto toont met de verschillende stijlen. Er zijn verschillende wimperstijlen die je kunt kiezen bij lash extensions, afhankelijk van de look die je wilt bereiken en je eigen persoonlijke voorkeur.

Nog even een snelle herhaling:

1D of classic: 1 extension per geïsoleerde wimper. Dit creëert een subtiele verlenging en volume, zonder dat het er overdreven uitziet.

3-6D of volume: 3 tot 6 extensions (waaier) per geïsoleerde wimper. Deze stijl is geschikt voor mensen met dunne of weinig wimpers.

+7D of mega volume: meer dan 7 extensions (waaier) per geïsoleerde wimper. Deze stijl is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een subtiele verandering met een beetje extra volume.

Het is belangrijk om te onthouden dat de keuze van de wimperstijl afhankelijk is van je eigen voorkeur en de vorm van je ogen. Het is raadzaam om met je lash artist te praten over welke stijl het beste bij jou past.

Winkelwagen
0
  • No products in the cart.