TRAINING: ONE BY ONE WIMPEREXTENSIONS

 

De opleiding One by one wimperextensions is de basis opleiding van wimperstylist. Tijdens deze opleiding worden theoretische kennis en plaatsingtechnieken voor de One by one techniek helemaal uitgelegd. 

 

Theorie

Uitleg over de producten

Salonmanagement

Plaatsingstechnieken

Plaatsen van de wimperextensions op je eigen model

Verwijderen van de wimperextentions

Bijwerking van wimperextensions

 

Trainingen annuleren kan enkel tot 2 weken voor de opleidingsdatum, dan kan 50% van u betaald bedrag gerecupereerd worden!

In minder dan 2 weken wordt er geen terugbetaling gedaan

 

TRAINING: RUSSIAN VOLUME

 

Bent u een ervaren wimperstylist en wilt u zich nog meer specialiseren in het wimpervak en u onderscheiden van de concurrenten?

De Russian volume ook wel “3D of volume lashes” genoemd is een vernieuwende techniek. Tijdens deze 1 intensieve dag opleiding leer je meer volume te creëren met verschillende technieken. Er wordt gewerkt met de dunste en zachtste wimpers, waar de 2D tm 6D lashes (3 technieken) worden behandeld. Deze opleiding is uitsluitend voor ervaren wimperstylistes die de One by One techniek volledig onder de knie hebben. Voor de toelating dient u aantoonbare ervaring als gecertificeerd wimperstylist te hebben. 

 

Theorie russian volume

Leren waaiers maken

Certificaat

Trainingen annuleren kan enkel tot 2 weken voor de opleidingsdatum, dan kan 50% van u betaald bedrag gerecupereerd worden!

In minder dan 2 weken wordt er geen terugbetaling gedaan|

BOEKEN VIA CATEGORIE WEBSHOP –> OPLEIDINGEN