Veelgestelde Vragen

Afspraken

Afspraken kunnen via de Website geboekt worden door op de knop ‘boek nu’ te drukken. Deze knop vind je terug op de homepagina.

Nieuwe klanten dienen steeds een voorschoot te betalen. Het voorschot bedraagt 50% van het totaalbedrag van de behandeling. Dit bedrag wordt bij het afrekenen zichtbaar.

Ja, het is mogelijk om meerdere behandelingen te selecteren in één afspraak

Een afspraak kan telefonisch geannuleerd worden of via de bevestigingsmails die je reeds ontvangen hebt bij het maken van de afspraak.

Als de afspraak 24 uur op voorhand geannuleerd wordt. Indien een geldige reden kan gegeven worden om de afspraak in minder dan 24 uur te annuleren, kan dit ook aanvaard worden.

Wij raden het af om je kinderen mee te nemen naar het salon, aangezien er geen toezicht is en zij niet in de behandelingsruimte mogen komen. Zij kunnen plaatsnemen in de wachtruimte, indien zij zichzelf kunnen bezighouden. De ouders staan in voor eventuele schade.

Wegens hygiënische redenen is het absoluut niet toegelaten om huisdieren naar het salon mee te nemen.

Wegens een drukke agenda kunnen wij geen rekening houden met het niet op tijd komen op de afspraak. Tot 15 minuten kunnen wij deze tijd van jouw behandeling afnemen, na 15 minuten wordt de afspraak geannuleerd. Hiervoor wordt een vergoeding gevraagd. Gelieve ook steeds telefonisch contact op te nemen indien je te laat zou zijn.

Webshop

Indien de bestelling voor 12 uur werd geplaatst, wordt die de dag zelf nog opgestuurd.

Als de bestelling nog niet werd opgestuurd, kan dit kosteloos geannuleerd worden. Het betaalde bedrag wordt teruggestort op het rekeningnummer waarmee de bestelling betaald werd. Annuleren kan via e-mail.

Vanaf 100 euro wordt de bestelling kosteloos opgestuurd. Onder de 100 euro wordt er 7,95 euro (exl. BTW) aangerekend.

Opleidingen

Opleidingen kunnen via de Website geboekt worden, door op de knop ‘info/inschrijven opleiding’ te drukken. Deze knop vind je terug op de homepagina.

Voor opleidingen wordt het volledige bedrag aangerekend bij de inschrijving.

Een opleiding kan kosteloos tot 3 weken op voorhand geannuleerd worden. Na 3 weken, en met een geldige reden, wordt 50% van het bedrag terugbetaald.

Bij sommige opleidingen krijg je een starterspakket, deze kan je individueel terugvinden bij de oplijsting van de opleidingen zelf.

Ja, je voorziet zelf een model, maar indien dit niet mogelijk is, gelieve ons 24 uur op voorhand hierover te verwittigen. Wij zoeken dan samen met jou naar een oplossing.

Het model dient in een andere ruimte te wachten tijdens het theoretisch gedeelte.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.